herenschoenen op vakantie

Op vakantie? Zo kies je de juiste herenschoenen!

Ook als man zijnde als je op vakantie gaat, is het fijn om het juiste schoeisel bij je te hebben, dus schoenen voor overdag tijdens een strandwandeling of uitje naar een leuke stad, maar ook ’s avonds tijdens een avondje uit of een leuk diner. Hieronder enkele tips om de juiste herenschoenen mee te nemen op vakantie. 

Bedenk in eerste instantie wat voor soort vakantie het wordt. Is het een stedentrip, een lange reis, hiken in de bergen van Oostenrijk of gewoon een simpele strandvakantie met weinig poespas er omheen? Zie hieronder vervolgens wat voor schoenen geschikt zijn per soort vakantie.

Schoenen voor een stedentrip

Bij een stedentrip wordt er vaak uren- of dagenlang geslenterd door een bepaalde stad omdat er zoveel mogelijk bezienswaardigheden gezien willen worden. Een paar sneakers is dan de perfecte schoen! Naast dat een sneaker er stijlvol uitziet, kun je ook nog eens urenlang op sneakers lopen zonder pijn in je voeten te krijgen. Is het erg mooi weer? Gooi dan sowieso ook een paar slippers of heren sandalen in je koffer. 

Fijne schoenen voor een actieve vakantie

Ga je een actieve vakantie beleven met veel wandelingen of hiketochten? Neem dan sowieso een paar wandelschoenen mee om je voeten en benen optimaal te kunnen ondersteunen. Je zult merken als je lange hiketochten op sneakers doet, dat je daar al snel spijt van zult krijgen. 

De ideale schoenen voor een strandvakantie

Bij een strandvakantie passen slippers, slippers en nog eens slippers. Ook een paar stevige heren sandalen zijn een aanrader. Voor ’s avonds is het echter wel leuk om ook een paar stoere sneakers bij je te hebben die je mooi kunt combineren met een korte broek en een overhemd met korte mouwen. 

Comfortabele schoenen voor op de camping

Sta je een paar weken op de camping? Kies dan vooral voor comfort in de vorm van slippers en een paar stevige sneakers om eventueel tijdens een uitje aan te trekken. Veel meer schoeisel heb je op de camping eigenlijk niet nodig. Op Durlinger.com zijn diverse soorten schoenen beschikbaar. Kijk dus eenvoudig online om snel de juiste schoenen voor jouw vakantie binnen te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *