Sim provider reizen

Op reis? Tips voor het kiezen van de beste sim only provider!

Ga jij binnenkort op reis naar Kuala Lumpur of een andere bestemming? Dan wil je uiteraard wel gebruik kunnen maken van je mobiele internet, zodat je goed bereikbaar bent en al je foto’s kunt delen op Social Media. Een goed telefoonabonnement regelen voordat je op reis gaat is dan ook belangrijk. In dit artikel vertellen we waarop je moet letten voor het kiezen van de beste sim only provider!

Welk telefoonabonnement heb jij?

Er zijn allerlei soorten telefoon abonnementen beschikbaar. Heb je een abonnement met onbeperkt internet in het buitenland? Dan ben je klaar om op vakantie gaat. Heb je een abonnement waar je alleen in Europa onbeperkt kunt internetten. Dan is het verstandig om je huidige abonnement eens goed door te nemen, zodat je niet te maken krijg met een hoge rekening als je terugkomt van vakantie. In sommige gevallen kun je het abonnement wijzigen bij je huidige provider. Lukt dit niet? Dan kun je beter kiezen voor sim only.

Waarom sim only als je op reis gaat?

Het grote voordeel van sim only is dat je maandelijks het abonnement kunt opzeggen. Zo kun je op deze vergelijker het beste sim only abonnement kiezen en kun je dit abonnement na je vakantie weer opzeggen. Zo betaal je eenmalig kosten om tijdens je vakantie te internetten.

Aandachtspunten bij het kiezen van sim only

Overtuigd van sim only? Dan is het essentieel om tijdens het vergelijken te letten op een aantal belangrijk punten. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Belminuten. Naast internetten tijdens je reis wil je vast ook wel een paar keer bellen. Het is verstandig om een inschatting te maken van het aantal minuten dat jij nodig hebt. Vervolgens kun je kiezen voor dit aantal belminuten in je sim only abonnement.
  • MB’s per maand. Ga je op reis? Dan verbruik je vaak veel meer MB’s dan gewoonlijk. Het is dan ook belangrijk om een ruime inschatting te maken van het aantal MB’s per maand dat je nodig hebt. Dit kun je maar beter ruim aanhouden als je veel wilt internetten tijdens je vakantie in het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *