Berjaya Times Square Theme Park achtbaan

Berjaya Times Square Theme Park

Heb jij het ooit meegemaakt dat je lekker aan het shoppen bent en dat er plotseling een achtbaan langs je hoofd komt? Wij hebben het wel meegemaakt in het Berjaya Times Square winkelcentrum. In dit winkelcentrum kom je namelijk het Berjaya Times Square Theme Park tegen. In dit pretpark dat binnen in een winkelcentrum zit vind je ook een grote achtbaan die langs de winkels heen gaat. Toen ik dit hoorde was dit dan ook een reden om dit bijzondere pretpark eens op te zoeken.

Over deze Theme Park

Vroeger heette dit pretpark Cosmo’s World, maar tegenwoordig hebben ze de naam veranderd. Het is dan ook een van de weinige plekken op de hele wereld waar je een enorme achtbaan binnen in een winkelcentrum tegenkomt. Je zou denken dat het een kleine achtbaan is, maar ook tot onze verbazing is het een bijzonder grote achtbaan met loopings en een kurkentrekker. Wij konden het dan ook niet overslaan om een entreeticket te kopen en de achtbaan in te gaan. Terwijl je omhoog wordt getrokken in de karretjes zie je om je heen andere mensen doodnormaal aan het winkelen.

Het pretpark heeft in totaal een oppervlakte van 35.000 vierkante meter en is daarmee een van de grootste indoor parken van de wereld. Naast dat je er een achtbaan hebt zijn er ook botsauto’s en nog meer spellen en attracties. Over het algemeen is het pretpark bedoeld voor de jongere generatie, maar voornamelijk door de achtbaan die je er ook hebt zullen de oudere jongeren zich er ook prima een aantal uur vermaken. Heb je geen zin om de entree te betalen, maar wil je deze achtbaan toch bekijken? Ook dat is geen probleem. Vanaf het winkelcentrum kun je de achtbaan namelijk al voorbij zien komen, zonder dat je een entreeticket koopt voor het pretpark.

Berjaya Times Square Theme Park

Openingstijden en prijzen

Wil jij het park bezoeken? Let er dan op dat je er zeker van bent dat het park is geopend wanneer je er een bezoek aan brengt. Doordeweeks is het park geopend vanaf 12:00 in de middag tot 22:00 in de avond. In het weekend gaat het pretpark Berjaya Times Square Theme Park al om 11:00 los.

Om naar binnen te mogen betaal je als volwassene omgerekend circa € 10,- per persoon en circa € 8,- voor kinderen (anno 2017).

Ligging van Berjaya Times Square Theme Park

Wil je een bezoek brengen aan het pretpark? Hiervoor bezoek je het volgende adres. Op de kaart zie je exact hoe je er komt en waar het is gelegen.

Lever 5 & 7, Berjaya Times Square, No 1

Jalan Imbi

55100 Kuala Lumpur

Malaysia

https://www.berjayatimessquarethemeparkkl.com/