Berjaya Times Square Kuala Lumpur

Berjaya Times Square

Het grootste winkelcentrum van Kuala Lumpur is Berjaya Times Square. De stad is een winkelwalhalla voor velen, maar deze shoppingmall mag je absoluut niet overslaan, of je van plan bent om te winkelen of niet. In totaal heeft de mall maar liefst 1000 winkels. Daarmee is het niet alleen de grootste van Kuala Lumpur, maar behoort Berjaya Times Square tot een van de grootste van de wereld.

Over Berjaya Times Square

Het Berjaya Times Square is gelegen op Bukit Bintang in het centrum van Kuala Lumpur. Je herkent het vrijwel direct aan de twee gelijke gebouwen van in totaal 48 verdiepingen hoog. Bij binnenkomst van de mall zie je direct alle verschillende verdiepingen. Het complex is gebouwd in 2003 en zat al snel vol met allerlei winkels. De winkels variëren van kleine winkeltjes tot enorme stores. Dit gigantische winkelcentrum trekt maandelijks miljoenen toeristen.

De grootste megawinkels zijn voornamelijk onderin te vinden waar je binnenkomt. Naarmate je hoger komt zie je dat er specifiekere en specialistischere winkels zijn te vinden. Het winkelcentrum wordt niet alleen bezocht door mensen die willen winkelen. Er is nog veel meer te doen. Ten eerste zijn er veel restaurants en drinkgelegenheden te vinden en daarnaast is er entertainment, bestaande uit het indoor attractiepark, een bioscoop en nog meer.

Berjaya Times Square Hotel

Verder beschikt de mall over een enorm hotel: het Berjaya Times Square Hotel. Dit hotel is helemaal in de top van het gebouw te vinden en biedt in totaal 650 kamers aan. Het hotel beschikt over een rooftop tuin, een zwembad, een fitnessruimte en er is een squashbaan. Voor degenen die op zoek zijn naar een bijzondere overnachting die kunnen hier dus eens een kijkje nemen.

Eten en drinken

Een pauze tussen het bezoeken van de vele winkels mag natuurlijk wel. Aan eetgelegenheden is geen tekort. In de kelder van Berjaya Times Square is een foodcourt te vinden met de naam Taste of Asia. Op de 10e verdieping van het complex is er een nog grotere foodcourt. Deze foodcourt heeft de naam 10th Avenue Food Mall. Bij de malls kom je werkelijk van alles tegen. De gerechten variëren van alle Aziatische gerechten tot andere internationale keukens. Het aanbod aan gerechten is erg goed betaalbaar. Helemaal voor Nederlandse termen, maar ook voor Aziatische termen. Dit terwijl je in luxe eet.

Entertainment

De mall trekt veel publiek vanwege de entertainment, zowel voor jong en oud. Het winkelcentrum staat bekend om het indoor pretpark, Berjaya Times Square Theme Park. Dit pretpark beschikt over een achtbaan die langs de winkels heen raast. De achtbaan heeft een lengte van 800 meter, maakt meerdere loopings, kurkentrekkers en heeft de naam Supersonic Odyssey. Dit is je kans om in een winkelcentrum in een achtbaan te kunnen zitten!

Berjaya Times Square Theme Park achtbaan

Naast het voorgaande pretpark is er nog veel meer entertainment te vinden. Ampang Superbowl is een bowlingbaan met maar liefst 48 banen. Na een potje bowling te hebben gespeeld en een Aziatisch gerecht naar binnen te hebben gewerkt is het tijd om naar de enorme IMAX biscoop te gaan.

Praktische informatie over Berjaya Times Square

Plan jij een bezoek aan dit bijzondere winkelcentrum? Bekijk dan de onderstaande informatie over de openingstijden, de contactinformatie en de ligging op de kaart. Met behulp van de kaart vind jij gemakkelijk de weg naar de shoppingmall.

Praktische informatie
Openingstijden: 10:00 – 22:00
Adres 1 Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Maleisië
Telefoonnummer +603 2117 3111
Website http://berjayatimessquarekl.com/
Ligging: