Fahrenheit 88 Kuala Lumpur

Fahrenheit 88

Een van de nieuwste winkelcentra in Kuala Lumpur is het winkelcentrum Fahrenheit 88. Dit winkelcentrum is te vinden in het drukte toeristische gebied van de stad, Bukit Bintang. Fahrenheit 88 is gelegen tegenover het winkelcentrum Pavilion KL. In het verleden heette dit winkelcentrum KL Plaza. Doordat KL Plaza niet meer zo populair was, werd het verkocht aan de eigenaar van Pavilion KL in 2010. Deze nieuwe eigenaar investeerde 100 miljoen RM in de renovatie van Fahrenheit 88 en bouwde het tot wat het nu is.

Over het winkelcentrum Fahrenheit 88

De naam is afkomstig van de gemiddelde temperatuur in de stad. Gelukkig staat de airconditioning binnen wel aan en loop je niet de hele tijd te zweten tijdens het shoppen. Het winkelcentrum is zeer populair bij de Maleisiërs zelf. Dat komt o.a. door het Japanse merk Uniqlo, dat ook bekend staat als Yunikuro. Deze winkel neemt maar liefst 3 verdiepingen in beslag in het rechter gedeelte van het winkelcentrum.

Denk je niet voldoende te hebben aan één dag in het winkelcentrum? Dan blijf je overnachten in het schitterende hotel dat je in de shoppingmall vindt. Je kunt hier verblijven bij Fahrenheit Suits dat in totaal 85 kamers van verschillende formaten heeft. Naast de hotelkamers is er ook een zwembad en een fitnessruimte aanwezig.

Fahrenheit 88

Winkels bij Fahrenheit 88

Bij het winkelcentrum vind je een breed aanbod aan verschillende artikelen. In totaal zijn er 280 winkels te vinden die variëren van de laatste mode tot elektronische gadgets en entertainment. Waar je bij Pavilion KL voornamelijk het duurdere segment winkels tegenkomt vind je hier juist ook zeer betaalbare winkels. Kom je hier niet de juiste winkels tegen of ben je klaar met shoppen? Dan ga je gewoon een deurtje verder. Bukit Bintang is het gebied met de meeste shoppingmalls van de hele stad. Andere winkelcentra die je hier direct in de buurt vindt zijn Berjaya Times Square, Starhill Gallery, Bukit Bintang Plaza en nog veel meer.

Eten en drinken

Het is niet ongewoon dat je van al het winkelen uitgeput raakt en trek krijgt in een heerlijk Aziatisch gerecht. Helemaal beneden is een verdieping waar je restaurants tegenkomt. Deze foodcourt heeft de naam Celsius KL. Je kiest hier uit een grote verscheidenheid van verschillende gerechten. Ook op andere verdiepingen vind je hier en daar restaurants, maar het overgrote gedeelte is te vinden in de benedenverdieping. Bij de ingang geniet je van een bakje koffie bij O’Coffee Club.

Bereikbaarheid en praktische informatie

Om bij het winkelcentrum te komen maak je het beste gebruik van de monorail. Deze neem je naar het station Bukit Bintang. Vanaf het station is het slechts enkele minuten lopen om bij het winkelcentrum te komen. De taxi nemen is ook mogelijk. Vrijwel alle chauffeurs in de stad kennen het winkelcentrum. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met files, omdat de shoppingmall in het drukste gebied van de stad is te vinden. Daarom is de trein in veel gevallen een gemakkelijkere en snellere optie.

Praktische informatie over Fahrenheit 88
Openingstijden: 10:00 – 22:00
Adres 179, Changkat Bukit Bintang, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Maleisië
Telefoonnummer +60 3-2148 5488
Website http://www.fahrenheit88.com/
Ligging: