Pavilion KL

Pavilion KL

Kuala Lumpur staat vol met winkelcentra. De een is groter dan de ander en wanneer je in deze stad bent weet je dus niet meer in welke je moet zijn. Wij helpen je oriënteren in de informatie over de verschillende shopping malls. Pavilion KL is een van de bekendste in de hele stad. Dit winkelcentrum vind je centraal in het levendige Bukit Bintang. Wanneer je tijd genoeg hebt om te winkelen dan is de slagingskans dichtbij 100 procent met het grote aanbod aan verschillende winkels.

Over Pavilion KL

Pavilion KL beschikt in totaal over maar liefst 450 winkels, waardoor er voor iedereen genoeg winkels zijn te vinden. Het aanbod is zeer breed gevarieerd van internationale merken tot bekende Aziatische merken. Naast het hele winkelaanbod is er nog veel meer te doen.

De shopping mall beschikt over vele bekende winkels. Je komt dus weinig tekort aan winkels die we in Nederland kennen. Hier zijn een paar voorbeelden aan winkels die je er tegenkomt: Zara, Lacoste, Guess, Hugo Boss, Coach, Versache, Armani Exchange, Ralph Lauren, Paul Frank, Juicy Couture, Ted Baker, Gap, Burberry en nog veel meer.

Hoewel je in zuidoost Azië bent moet je er niet snel van uit gaan dat je hier kleding en andere artikelen voor een veel goedkopere prijs mee naar huis neemt. Het tegenovergestelde is zelfs vaak het geval. De kosten voor de artikelen liggen hier vrij hoog. Zelfs wanneer er grote verkoopacties zijn dan liggen de prijzen vaak nog hoger dan de prijzen in de Nederlandse winkels.

In het centrum van de shopping mall is de Bintang Circle te vinden. Dit is een centrale plek waar vaak evenementen en tentoonstellingen worden georganiseerd. Wanneer grote bedrijven een nieuw product introduceren dan wordt er op deze plek vaak een evenement georganiseerd.

De grootste huurder van het hele complex is Parkson. Het warenhuis van Parkson loopt langs de hele breedte van het winkelcentrum en in dit gedeelte kom je veel herenmode tegen. Voor mannen is dit gebied ook de plek om een pak op maat te laten maken. Daarnaast is er op de bovenverdieping woonaccessoires te vinden.

Pavilion Kuala Lumpur

Eten en drinken

Zoals elke grote shopping mall is er ook bij Pavilion KL een foodcourt aanwezig. En dit is geen klein. De foodcourt wordt Food Republic genoemd. Bij dit eetgedeelte kom je circa 30 restaurants tegen waar je geniet van lekker maaltijden. Alle restaurants zijn hier naar elkaar te vinden waar je langs loopt totdat je een beslissing hebt gemaakt. Vervolgens is het tijd om te smullen.

Op de eerste en op de zesde verdieping vind je ook veel restaurants. Daarnaast is er een enorme supermarkt (Mercato). Ergens een hapje eten of een drankje doen zal hier geen probleem zijn.

Omgeving – Bukit Bintang

De locatie van dit winkelcentrum is ideaal. In de omgeving is er nog van alles te vinden. Zo is het winkelcentrum Fahrenheit88 ligt schuin tegenover Pavilion KL op het gezellige gebied Bukit Bintang. In Bukit Bintang zijn een groot aantal winkelcentra te vinden en je hebt hier dus altijd keuze genoeg. Daarnaast is dit ook het toeristische gebied en ga je hier ook prima een avondje op stap.

Openingstijden, adres en bereikbaarheid van Pavilion KL

Onderstaand vind je de praktische informatie van het winkelcentrum die handig van pas kan komen wanneer je er een bezoek aan wilt brengen.

Praktische informatie over Pavilion KL
Openingstijden: 10:00 – 22:00
Adres 168, Bukit Bintang Street, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Maleisië
Telefoonnummer +60 3-2118 8888
Website http://www.pavilion-kl.com/
Ligging: