Kuala Lumpur Mid Valley Megamall

Mid Valley Megamall

Richting het zuidwesten van Kuala Lumpur is een leuk en bekend winkelcentrum te vinden: Mid Valley Megamall. Naar onze mening is dit een van de leukere winkelcentra van de hele stad. Dat komt met name doordat dit winkelcentrum zich niet zo op de toeristen richt, maar dat je hier juist meer lokale bevolking tegenkomt. Op deze pagina geven we alle informatie over Mid Valley Megamall.

Mid Valley Megamall richt zich minder op toeristen, maar juist op de lokale bevolking, wat het een leuk winkelcentrum maakt om te bezoeken.

Algemene informatie over Mid Valley Megamall

Bekende shoppingmalls, zoals Suria KLCC en Berjaya Times Square lopen vol met allerlei toeristen. Duidelijk is dan ook te zien dat deze malls de focus hebben op toeristen. Bij Mid Valley Megamall is dat niet het geval. Het winkelaanbod is duidelijk anders, maar richt zich op de welvarendere doelgroep. Het is gelegen tegenover het winkelcentrum The Gardens. Bij The Gardens zijn meer internationale winkels en duurdere merken te vinden. Het naastgelegen winkelcentrum is met elkaar verbonden, waardoor je via de binnenkant zo het andere winkelcentrum bezoekt.

Het is niet alleen mogelijk om te winkelen bij de Mid Valley Megamall, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden te vinden. Zo zijn er 3 hotels, is er amusement en zijn er tal van mogelijkheden om te eten en te drinken. Niet voor niets is het complex in het jaar 2000 verkozen tot beste shoppingmall van Maleisië.

Mid Valley Megamall

Winkelen bij Mid Valley Megamall

Waar het natuurlijk voornamelijk om draait, dat is het winkelen. Dat kan hier uitstekend met maar liefst 430 winkels. Wat zeer prettig is, is dat het winkelaanbod erg divers is. Wie wil winkelen in luxe zit hier goed, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een goedkoper aanbod kan hier van alles vinden. Des te hoger je komt, des te specialistischer de winkels worden. Er is ook een grote F.O.S. te vinden waar een groot assortiment aan verschillende kledingmerken is te vinden.

Doordat Mid Valley Megamall zich minder op de toeristen richt is het er een stuk rustiger doordeweeks. Tijdens werkdagen winkel je er daarom in alle rust. In de weekenden is het er een stuk drukker wanneer Maleisiërs vrij hebben. Ook in de avond kan het erg druk worden. In Mid Valley Megamall zijn ook een aantal kantoren te vinden.

Eten, drinken en amusement

Het winkelcentrum beschikt over een centraal gedeelte waar ook een foodcourt is te vinden: Oasis Food Court. Deze bestaat voornamelijk uit de Aziatische keuken, maar je komt er van alles tegen. De andere foodcourt vind je op de bovenste verdieping van het gebouw. Heb je een heerlijk gerecht achter de kiezen? Dan is het tijd om te zorgen voor een beetje amusement. Op de bovenste verdieping is namelijk ook een bioscoop, een bowlingbaan en een arcadehal te vinden.

Wil je graag gezellig een drankje doen? Dan ga je naar de begane grond. Tussen Mid Valley Megamall en The Garden is een pleintje te vinden met barretjes en koffiebars, waaronder een Starbucks.

 Praktische informatie
 Openingstijden:  10:00 – 22:00
 Adres:  Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur
 Telefoonnummer:  +60 3-2938 3333
 Website:  http://www.midvalley.com.my/
 Locatie: