The Gardens Mall

Richting het zuidwesten van het centrum van Kuala Lumpur is het winkelcentrum The Gardens Mall te vinden. Het winkelcentrum huisvest ’s werelds topmerken en allerlei bekende fashion ketens. Het complex is maar liefst 6 verdiepingen hoog en beschikt over in totaal circa 200 winkels.

Over The Gardens Mall

De shoppingmall beschikt over alle soorten kleding voor iedereen. Vanwege de luxe uitstraling en de duurdere kledingmerken wordt het ook wel gezien als een celebrity mall met exclusievere kleding. Toch is het ook leuk voor de shoppers die een budget hebben om hier een kijkje te nemen. Overigens kun je via de begane grond het naastgelegen winkelcentrum bereiken: Mid Valley Megamall. Hier is werkelijk voor iedereen iets te vinden, van goedkope winkels tot duurdere winkels.

Bijzonder aan het The Gardens Mall is dat het beschikt over 4 torens. Van een afstandje is dit typerend en hier is het winkelcentrum dan ook duidelijk aan te herkennen. In twee van deze torens zijn woonblokken te vinden, in 1 toren zit een 5-sterrenhotel en in de laatste toren zijn kantoren te vinden.

Het winkelcentrum dat is geopend in 2007 is niet de standaard shoppingmall. Zodra je binnenloopt dan merk je de elegante en chique uitstraling. De combinatie van het interieur design en de winkels die er zijn te vinden geven direct de chique uitstraling.

De winkels bij The Gardens Mall

Waar het natuurlijk om gaat dat zijn de winkels. Dat Kuala Lumpur bekend staat om het winkelen dat weet iedereen inmiddels, maar om de juiste shoppingmall te kiezen is het belangrijk om te weten welke de leukste en beste winkels heeft, zodat jij de meeste kans van slagen hebt. Hieronder zie je een gedeelte van het aanbod.

 • Calvin Klein
 • Louis Vuitton
 • Versace
 • Skincare
 • Lacoste
 • Banana Republic
 • Armani Exchange
 • DKNY
 • Burberry
 • Promod
 • Warehouse
 • La Senza Express

Eten, drinken en entertainment

Tijdens het shoppen lijkt de tijd altijd sneller te gaan dan normaal. Voor je het weet begin je honger te krijgen en wordt het tijd voor een hapje eten. Dat zal bij The Gardens geen probleem zijn. Op de begane grond kom je een foodcourt tegen met tal van restaurants. Deze variëren van vrijwel alle Aziatische gerechten tot de Westerse keuken. De westerse keuken bestaat voornamelijk uit pizza en pasta. Het aanbod is groot genoeg, zodat er zelfs voor de kieskeurige persoon wat te halen valt. Op de 3e verdieping is ook een overheerlijk Sushi restaurant te vinden: Zanmai.

Er is meer. Filmfanaten kunnen op de 6e verdieping terecht bij de bioscoop. Deze bioscoop met maar liefst 7 bioscoophallen is een van de bekendste van de stad vanwege het chiquere gehalte. Nog een verdieping hoger is Vertigo te vinden. Vertigo is een rooftopbar die bekendstaat als een van de mooiste van de stad en tegelijkertijd als club wordt gebruikt.

Bereikbaarheid en praktische informatie

Met het openbaar vervoer naar het winkelcentrum is naar onze mening de gemakkelijkste optie. Hiervoor neem je de metro naar het station Mid Valley, vanwaar het nog maar een klein stukje lopen is. De taxi en de bus is natuurlijk ook een mogelijkheid, afhankelijk van waar je vandaan komt in de stad. Gebruik de onderstaande kaart om jouw ideale route te berekenen. Alle overige praktische informatie over The Gardens Mall vind je hieronder.

 Praktische informatie
 Openingstijden:  10:00 – 22:00
 Adres: Mid Valley City

59200 Kuala Lumpur

Maleisië

 Telefoonnummer:  +60 3-2297 0288
 Website:  http://thegardensmall.com.my/
 Website:
 Locatie: