Bukit Bintang Plaza Kuala Lumpur

Bukit Bintang Plaza

Het winkelcentrum Bukit Bintang Plaza, oftewel BB Plaza, is een van de bekendere winkelcentra in de stad. Zoals de naam al verklapt is het gelegen in het meest toeristische gebied: Bukit Bintang. Het winkelcentrum ziet er verouderd uit, maar dit geeft juist het speciale karakter aan de shoppingmall. Je komt er een zeer groot aanbod aan verschillende winkels tegen en veel relatief goedkope producten. Dit is de reden waarom het winkelcentrum voornamelijk bij de lokale bevolking in trek is.

Bukit Bintang Plaza is een winkelcentrum voor koopjesjagers en mensen die de lokale inwoners willen zien shoppen.

Over Bukit Bintang Plaza

Hoewel Bukit Bintang Plaza er verouderd uitziet maakt dit het winkelcentrum juist onderscheidend t.o.v. de andere winkelcentra die zich hier in de omgeving bevinden. Het wordt gekenmerkt door veel kleine en specialistische winkeltjes die van alles aanbieden. In totaal zijn er maar liefst 300 winkels. Je komt er ook de minder officiële winkels tegen. In sommige gevallen is het daarom nodig om af te dingen op de producten. Op de 3e verdieping kom je overigens reisbureaus tegen. Voor erg goede prijzen koop je hier leuke reisjes naar allerlei verschillende plekken.

Ben je klaar met winkelen bij dit winkelcentrum, maar nog wel op zoek naar andere winkels? Dan zit je hier goed. Op loopafstand vind je namelijk veel andere bekende winkelcentra, waaronder Fahrenheit 88, Starhill Gallery, Pavilion KL, Berjaya Times Square en nog veel meer!

BB Plaza KL

Bij het winkelcentrum kom je restaurants tegen en er zijn genoeg plekjes waar je geniet van een drankje. Voornamelijk aan de buitenkant van het winkelcentrum vind je veel terrasjes. Het bekendste uitgaansgebied van de hele stad is tegenover het winkelcentrum te vinden. Dit is de wijk Changkat en heeft voldoende mogelijkheden voor een hapje eten, drinken of zelfs in de club te belanden.

Hoe te bereiken en praktische informatie

Om er te komen raden we aan om de monorail te nemen naar het station Bukit Bintang. Deze ligt er letterlijk naast en je hoeft dan ook niet meer ver te lopen.

Praktische informatie over BB Plaza
Openingstijden: 10:00 – 22:00
Adres Jalan Bukit Bintang
Bukit Bintang
55100 Kuala Lumpur
Ligging: