Een luxe vakantie in Tanzania?

Op luxe vakantie Tanzania. Wie wil dat nou niet? Als je toch eens richting Afrika gaat, dan verdient Tanzania nadrukkelijk aanbeveling. Het zijn met name de nationale parken die een bezoek aan Tanzania zo bijzonder maken. Voor het boeken van een luxe vakantie in Tanzania is voorts alleen de grote trek al reden genoeg, want dat zie je nergens anders.

Je moet de jaarlijkse migratie van de dieren gewoon gezien hebben in Tanzania

Ga je op luxe vakantie in Tanzania, dan moet je simpelweg de jaarlijkse migratie gezien en gevoeld hebben. Bovendien behoort een bezoek aan de Ngorongoro krater eigenlijk tot de verplichte kost. Het zijn echter slechts twee elementen die een luxe vakantie naar Tanzania rechtvaardigen. Overdag ben je letterlijk in het wild, daaromheen duikel je onder in luxe en geniet je van zowel het land als het klimaat. Wie gek is op wilde dieren en van vakantie vieren houdt, die plant een luxe vakantie in Tanzania. Naast Kenia zie je er veruit het meeste wild. Je vindt er behalve de Big Five ook gewoon jakhalzen, hyena’s en wilde honden. Die moet je overigens niet alleen tegenkomen.

Vergezichten, de Kilimanjaro en de vergezichten zijn uniek en adembenemend

Een luxe vakantie in Tanzania is genieten van zeker ook de weidse, afwisselende en indrukwekkende landschappen. De vergezichten zijn prachtig en steeds is er die besneeuwde top van de Kilimanjaro. Tanzania is ook strand en wellicht kun je een bezoek brengen aan de eilanden Zanzibar en Pemba. In Tanzania geniet je van oude culturen en waan jij je soms even terug in de tijd. De mensen in Tanzania zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en de gastvrijheid zo mogelijk nog groter.

Breng een bezoek aan wat wel de Ark van Noah genoemd wordt

Een van de hoogtepunten van je luxe vakantie in Tanzania wordt zonder enige twijfel de Ngorongoro krater. Daar vind je een reservaat om van te watertanden. Het is namelijk de thuisbasis van onder meer neushoorns, buffels, olifanten buffels en leeuwen. Het gebied wordt niet voor niets Ark van Noah genoemd. De leeuwen die je tijdens je luxe vakantie in Tanzania ziet zijn ook nog eens forser dan normaal. In Tanzania is een overschot aan voedsel. En daar profiteren de leeuwen optimaal van. Ook vogels voelen zich hier overigens meer dan thuis.

Hoogtepunt is zonder twijfel het bezoek aan Serengeti Park

En toch zal het hoogtepunt van jouw bezoek tijdens je vakantie in Tanzania een bezoek aan Serengeti National Park zijn. Het is het meest beroemde wildpark ter wereld. Er leven in totaal ongeveer drie miljoen dieren op de eindeloze vlakte, waaronder de Big Five. Zelfs de beschermde neushoorn is er, al moet je wel goed zoeken voor je dit dier ontdekt tijdens je luxe vakantie in Tanzania. En zo zal er definitie de vakantie tekort zijn, want wil je al het moois dat Tanzania te bieden heeft zien dan ben je echt maanden verder. Zo lang zal je vakantie in het prachtige Tanzania waarschijnlijk niet duren.

Op zoek naar een luxe vakantie naar Tanzania? Kijk vandaag nog op TanzaniaSpecialist.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *