Vrouw in infinity pool in Kuala Lumpur

De 3 mooiste hotels met een infinity pool in Kuala Lumpur

Ben je op zoek naarvakantie aanbiedingenin Kuala Lumpur met een infinity pool? Dan heb je geluk, er zij namelijk nogal wat hotels om voor te kiezen. Door de verscheidenheid aan opties is het ook voor jou mogelijk om een infinity pool in Kuala Lumpur te vinden. Om je wat beter op weg te helpen hebben we in dit artikel de beste hotels met een infinity pool in Kuala Lumpur voor je op een rijtje gezet. Door voor een van deze hotels te kiezen weet je zeker dat je tijdens het zwemmen een prachtig uitzicht zult hebben!

Tuxedo KL

Dit 3-sterren hotel heeft alles wat je maar nodig kunt hebben. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, magnetrons, koelkasten, waterkokers, haardrogers en heerlijke bedden om op te liggen. Er zijn ook verschillende spa faciliteiten op het terrein, waaronder een sauna en een bubbelbad. Andere voorzieningen zijn een biljarttafel, een squashbaan, een fitnesscentrum, een gedeelde lounge en een restaurant. Maar het beste van alles is dat Tuxedo KL de thuisbasis is van een infinity pool in Kuala Lumpur op het dak met een prachtig uitzicht op het centrum van de stad. Het is een van de goedkopere hotelopties, dit maakt het een ideaal hotel voor bijvoorbeeld backpackers.

EQ Kuala Lumpur

In het centrum van Kuala Lumpur ligt het 5-sterren EQ Kuala Lumpur hotel. Dit adembenemende hotel is een van de meest luxueuze hotels in de stad. Het beschikt over ruime kamers met gratis WiFi, minibars, flatscreen-tv’s, kluizen en koffiezetapparaten. Sommige hebben zelfs zithoeken en privĂ©-bubbelbaden. Er is ook een buffet, een Japans restaurant, een lounge en een bar op het dak. Met dit hotel heb je een infinity pool in Kuala Lumpur met een panoramisch uitzicht op de. Hotel EQ Kuala Lumpur ligt op minder dan 15 minuten lopen van de Petronas Towers en slechts 4 minuten van een monorailstation. Goedkoop is dit hotel zeker niet, maar als je op zoek bent naar een infinity pool in Kuala Lumpur is dit echt een van de mooiste opties waar je maar voor kunt kiezen.

Mandarin Oriental

Ontdek het luxe leven in het hotel Mandarin Oriental. Dit 5-sterren hotel ligt precies tussen de iconische Petronas-torens en het schilderachtige Kuala Lumpur City Centre Park. De kamers zijn modern ingericht. Je vindt hier marmeren badkamers, gratis WiFi, flatscreen-tv’s en boxen om je muziek op af te spelen. Grote suites zijn ook voorzien van zitjes en grote balkons. Er zijn maar liefst 5 restaurants op het terrein, waaronder een lounge, twee barren en een bakkerij. Tot slot vind je hier een van de mooiste infinity pools in Kuala Lumpur. De infinity pool in Kuala Lumpur kijkt uit over het park en geeft je een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad. Ook deze keuze is niet goedkoop, maar voor een dagje is het echt een aanrader. Hier kan je mooiste Instagram selfies maken!

Infinity pool in Kuala Lumpur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *