Bitcoin omwisselen naar Malaysian ringgit in Kuala lumpur

Kuala Lumpur is niet meer weg te denken binnen de financiele wereld en mag een Bitcoin exchange er dus niet ontbreken. Zoals overal ter wereld werden de ontwikkelingen in het begin nauwlettend in de gaten gehouden, maar heeft Bitcoin zich ondertussen wel weten te handhaven als een betaalmiddel waar iedereen er niet meer bij wil achterblijven. Het omwisselen naar contanten, in dit geval dus Malaysian ringgit, is iets waar men alle aandacht op richt.

Betalen met Bitcoin is er wel mogelijk

Dat is belangrijk en laat de Overheid het toe dat je in Kuala Lumpur zelf ook gewoon met jouw Bitcoin mag betalen. Alles vindt dus plaats binnen een legale sfeer en is dat zeker iets wat niet uit het oog verloren dient te worden. De straffen voor het niet naleven van de wet zijn namelijk hoog. Nu dat zorgpunt van jou af is, moet er wel bij vermeld worden, dat het rechtstreeks omzetten van jouw Bitcoin in Malaysian ringgit een uitdaging blijft. De beste manier blijft om de Bitcoin om te zetten in euro’s of dollars en die vervolgens om te wisselen voor de locale munt. Het helpt ook mee om bijvoorbeeld te betalen voor een taxi of onder de markt.

Het omzetten naar de ringgit kan bij tal wisselkantoren en is het altijd wel een oogje in het zeil houden om de voordeligste koers uit te halen. Het kopen en verkopen van Bitcoin zelf kan natuurlijk gewoon voortgang vinden omdat toegang tot de crypto niet plaatsgebonden is. Het gaat alleen om de stap om rechtstreeks Bitcoin om te zetten in Malaysian ringgit. Er zijn gelukkig wel mogelijkheden om de omzetting indirect plaats te laten vinden. Ook gewoon betalen met Bitcoin is mogelijk op een aantal plaatsen en is dat ook een directe manier van het omzetten van Bitcoin in Malaysian ringgit. Wie het slim aanpakt, kan ook vragen om wat ‘extra’ te betalen in Bitcoin. Het verschil kan je dan in contanten terugbetaald krijgen.

Hou rekening met wat extra kosten

Het omzetten van Bitcoin naar euro’s en die te storten op jouw bankrekening, vraagt in de praktijk een paar stappen waar er kosten aan verbonden zijn. Ook het overmaken van geld vanuit jouw bankrekening voor een betaling in Kuala Lumpur, is onderhevig aan kosten. Het is daarom een goed idee om voor kleine betalingen contant geld te gebruiken. Dat gaat vlotter en kan je het overwegen om voor de grotere betalingen zoals die voor het hotel of het huren van een auto, de van Bitcoin omgezette euro’s te gebruiken.

Door het slim aan te pakken, kan je met Bitcoin dus toch voordeel halen voor het verblijf in Kuala Lumpur. Gedurende het verblijf zal het mogelijk zijn om gewoon alle ontwikkelingen op de Bitcoin markt op de voet te volgen en op tijd de nodige transacties te verrichten op het handelsplatform. Wie het zekere voor het onzekere nemen wil, kan er ook gewoon voor kiezen om voor de reis naar Kuala Lumpur alle nodige transacties te hebben gepleegd zodat je tijdens de vakantie niet hoeft te komen aan jouw Bitcoin.

Met Bitcoin op zak zijn er dus genoeg mogelijkheden om betalingen te verrichten en zelf een deel om te zetten. Het belangrijkste is dat je de koersontwikkelingen kan blijven volgen en ook nog deel kan nemen aan het handelsplatform. Het is altijd een goed idee om altijd te zorgen voor voldoende euro’s of dollar in contacten of op jouw creditcard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *