Auto huren Mexico

Een auto huren in Mexico? Hoe doe je dat?

Auto huren in Mexico begint bij €48 per dag. Met een dergelijk tarief kunt u rekenen op een volledig verzekerde kleine auto. De kosten van het huren van een auto in Mexico variëren sterk, afhankelijk van de tijd van het jaar en hoe snel je bestelt. Er zijn verschillende Nederlandse websites die reserveringen kunnen regelen. Een website waar u dit kunt doen is Reisauto.nl. Een huurauto kan op elk moment tegenvallen, dus het is altijd een goed idee om te kiezen voor een bedrijf dat een auto in 1A staat verhuurt.

Waar moet je op letten?

Bij het huren van een auto in Mexico raden we je aan om met een paar dingen rekening te houden. U moet bijvoorbeeld altijd oppassen dat u niet extra betaalt om alleen maar een auto te huren. Het verstrekken van onnodige aanvullende verzekeringen lijkt een bekende truc van lokale verhuurders. Standaard dekking is in de meeste gevallen voldoende, dus ga hier niet op in. Een ding om zeker te overwegen, is dat de pandemie van het coronavirus de prijs van autoverhuur heeft verhoogd.

Welke auto kies jij? 

Voordat u een auto gaat huren, moet u eerst weten welk type u wilt. Als u niet van plan bent om de buitenwijken van Mexico te bezoeken, is een gewone auto voldoende. Zo niet, dan is het huren van een 4×4-voertuig essentieel. In de meeste gevallen zijn dit soort huurauto’s iets duurder, maar de moeite waard. Zoals je ziet, moet het huren van een auto in Mexico op een georganiseerde manier gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *